Lucanica casereccia a piacere (griglia / forno / umido) ¥2.300
Home-made sausage prepared as you like (grilled / baked / stewed)
自家製ソーセージ お好みの調理で (グリル/オーブン/煮込み)
Fegato di vitello alla veneziana ¥2.300
Venetian style pan-fried veal liver and onions with grilled polenta
仔牛レバーと玉葱のソテー ヴェネツィア風味
Costicine d'agnello alla griglia con verdure di stagione ¥2.800
Lamb chop saut� and gratin with fresh bread and parsley, white wine and thyme sauce
ラムチョップの香草パン粉焼
Tagliata di controfiletto di manzo giapponese al pepe verde ¥3.850
Japanese beef loss sauteed in green pepper sauce with spinach
和牛ロースのソテー グリーンペッパーソース、ほうれん草ソテー添え
Rotolo di coniglio arrosto al limone con contorno di stagione ¥2.650
Oven-baked boned rabbit roll in lemon sauce served with seasonal vegetables
ウサギのロースト レモン風味 季節の野菜添え
Stinco d'agnello all'ampezzana con purea di patate ¥2.400
Calf of lamb marinated and stewed in red wine and spices
ラムすね肉の煮込みアムペッゾ風
Petto di faraona farcito alla ricotta, salsa al vermuth e fagottino di verdure ¥2.600
Fresh ricotta cheese stuffed guine fawl breast in vermuth sauce and artichoke
ホロホロ鳥むね肉 のリコッタチーズ詰め物、ベルモットソース、アーテイチョークを添えて
Filetto di vitello in prosciutto agli asparagi bianchi e fonduta di formaggi ¥2.800
Veal fillet wrapped in prosciutto and sauteed with white asparagus, cheese fondue sauce
生ハムで巻いた仔牛フィレ肉とホワイトアスパラガスのソテー、チーズフォンヂュソース添え
*****本日のおすすめお肉料理もございます
Baccala' alla vicentina ¥2.600
Dried salted cod in anchovy, onion and caper stew, served with grilled polenta
イタリア 産干し鱈 玉葱、アンチョビとケッパー煮込み (5時間煮込みました)
Cartoccio di pesce e verdure alle erbe ¥2.800
Chef's fish and seasonal vegetables selection wrapped and backed, herbs flavor
魚貝の紙包み焼き 香草風味
Seppie al nero con polenta ¥2.200
Cuttlefish cooked in its ink
炭イカのイカスミ煮込み グリルポレンタ添え
Il pesce del giorno secondo stagione ¥2.400〜
Our daily fish suggestion
本日の鮮魚 シェフのおすすめ調理法で
Grigliata mista di pesce e verdure al rosmarino 2.850
Today's mix grilled fish and vegetables
本日のいろいろな魚と野菜のグリル
Home-made sausage prepared as you like (grilled / baked / stewed)
自家製ソーセージ お好みの調理で (グリル/オーブン/煮込み)
Fegato di vitello alla veneziana ¥2.300
Venetian style pan-fried veal liver and onions with grilled polenta
仔牛レバーと玉葱のソテー ヴェネツィア風味
Costicine d'agnello alla griglia con verdure di stagione ¥2.800
Lamb chop saut� and gratin with fresh bread and parsley, white wine and thyme sauce
ラムチョップの香草パン粉焼
Tagliata di controfiletto di manzo giapponese al pepe verde ¥3.850
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和牛ロースのソテー グリーンペッパーソース、ほうれん草ソテー添え
Rotolo di coniglio arrosto al limone con contorno di stagione ¥2.650
Oven-baked boned rabbit roll in lemon sauce served with seasonal vegetables
ウサギのロースト レモン風味 季節の野菜添え
Stinco d'agnello all'ampezzana con purea di patate ¥2.400
Calf of lamb marinated and stewed in red wine and spices
ラムすね肉の煮込みアムペッゾ風
Petto di faraona farcito alla ricotta, salsa al vermuth e fagottino di verdure ¥2.600
Fresh ricotta cheese stuffed guine fawl breast in vermuth sauce and artichoke
ホロホロ鳥むね肉 のリコッタチーズ詰め物、ベルモットソース、アーテイチョークを添えて
Filetto di vitello in prosciutto agli asparagi bianchi e fonduta di formaggi ¥2.800
Veal fillet wrapped in prosciutto and sauteed with white asparagus, cheese fondue sauce
生ハムで巻いた仔牛フィレ肉とホワイトアスパラガスのソテー、チーズフォンヂュソース添え
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Baccala' alla vicentina ¥2.600
Dried salted cod in anchovy, onion and caper stew, served with grilled polenta
イタリア 産干し鱈 玉葱、アンチョビとケッパー煮込み (5時間煮込みました)
Cartoccio di pesce e verdure alle erbe ¥2.800
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魚貝の紙包み焼き 香草風味
Seppie al nero con polenta ¥2.200
Cuttlefish cooked in its ink
炭イカのイカスミ煮込み グリルポレンタ添え
Il pesce del giorno secondo stagione ¥2.400〜
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Grigliata mista di pesce e verdure al rosmarino 2.850
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