Wednesday, June 13, 2007

SECONDI / Main Courses / メインコース
Lucanica casereccia a piacere (griglia / forno / umido)
Home-made sausage prepared as you like (grilled / baked / stewed)
自家製ソーセージ お好みの調理で (グリル/オーブン/煮込み)

Fegato di vitello alla veneziana
Venetian style pan-fried veal liver and onions with grilled polenta
仔牛レバーと玉葱のソテー ヴェネツィア風味

Costicine d'agnello alla griglia con le sue verdure
Marinated lamb chop and vegetables on the grill
ラムチョップと季節野菜のグリル

Tagliata di controfiletto di manzo giapponese al grana
Japanese beef loss sauteed and topped with grana cheese, rosemary sauce
和牛ロースのソテーグラナチーズのせ ローズマリーソース

Rotolo di coniglio disossato arrosto al limone con contorno di stagione
Oven-baked boned rabbit roll , lemon sauce, served with seasonal vegetables
ウサギのロースト レモン風味 季節の野菜添え

Stinco d'agnello all'ampezzana con purea di patate
Calf of lamb marinated and stewed in red wine and spices
ラムすね肉の煮込み アムペッゾ風

Petto di faraona farcito alla ricotta, salsa al vermuth
Fresh ricotta cheese stuffed guine fawl breast in vermuth sauce
ホロホロ鳥むね肉 のリコッタチーズ詰め物、ベルモットソース

Battuta di vitello arrotolata con rucola e pomodoro fresco, salsa al pesto genovese
Veal fillet paillard rolled with fresh tomato and rucola, basil pesto sauce
グリルした仔牛フィレ肉のロール フレッシュトマトとルコラ バジルペーストソース


*****本日のおすすめお肉料理もございます

Baccala' alla vicentina
Dried salted cod in anchovy, onion and caper stew, served with grilled polenta
イタリア 産干し鱈 玉葱、アンチョビとケッパー煮込み (5時間煮込みました)

Cartoccio di pesce e verdure alle erbe
Chef's fish and seasonal vegetables selection wrapped and backed, herbs flavor
魚貝の紙包み焼き 香草風味

Seppie al nero con polenta
Venetian style cuttlefish cooked in its ink
炭イカのイカスミ煮込み グリルポレンタ添え

Il pesce del giorno secondo stagione
Our daily fish suggestion
本日の鮮魚 シェフのおすすめ調理法で

Grigliata mista di pesce e verdure al rosmarino
Today's mix grilled fish and vegetables
本日のいろいろな魚と野菜のグリル