SECONDI
Main dishes / メイン
Lucanica casereccia con fagioli
Homemade sausage sauteed with borlotti beans and fresh polenta
自家製ソーセージとボルロッテイ豆のソテー
Costicine d'agnello alla griglia con le sue verdure
Marinated lamb chop and vegetables on the grill
ラムチョップと季節野菜のグリル
Tagliata di controfiletto di manzo giapponese al grana
Japanese beef loss sauteed and topped with grana cheese, rosemary sauce
和牛ロースのソテーグラナチーズのせ ローズマリーソース
Rotolo di coniglio disossato arrosto al limone con contorno del giorno
Oven-baked boned rabbit roll , lemon sauce, served with seasonal vegetables
ウサギのロースト レモン風味 季節の野菜添え
Stinco d'agnello all'ampezzana con purea di patate
Calf of lamb marinated and stewed in red wine and spices
ラムすね肉の煮込み アムペッゾ風
Battuta di vitello arrotolata con rucola, pomodoro fresco e salsa al pesto genovese
Veal fillet paillard rolled with fresh tomato and rucola, basil pesto sauce
グリルした仔牛フィレ肉のロール フレッシュトマトとルコラ バジルペーストソース
Cartoccio di pesce e verdure alle erbe
Chef's fish and seasonal vegetables selection wrapped and backed, herbs flavor
アドリア風魚貝と季節野菜の紙包み焼き 香草風味
Il pesce del giorno secondo stagione
Our daily fish suggestion
本日の鮮魚 シェフのおすすめ調理法で
Grigliata mista di pesce e verdure al rosmarino
Today's mix grilled fish and vegetables
本日のいろいろな魚と野菜のグリル
( I piatti in questo menu sono preparazioni sia regionali che originali del nostro ristorante )
Some of the dishes in this menu are northern style preparations and some our originals
こちらのメニューの料理は北イタリア料理を基本にしてアレンジしたステファノのオリジナル料理です。
Main dishes / メイン
Lucanica casereccia con fagioli
Homemade sausage sauteed with borlotti beans and fresh polenta
自家製ソーセージとボルロッテイ豆のソテー
Costicine d'agnello alla griglia con le sue verdure
Marinated lamb chop and vegetables on the grill
ラムチョップと季節野菜のグリル
Tagliata di controfiletto di manzo giapponese al grana
Japanese beef loss sauteed and topped with grana cheese, rosemary sauce
和牛ロースのソテーグラナチーズのせ ローズマリーソース
Rotolo di coniglio disossato arrosto al limone con contorno del giorno
Oven-baked boned rabbit roll , lemon sauce, served with seasonal vegetables
ウサギのロースト レモン風味 季節の野菜添え
Stinco d'agnello all'ampezzana con purea di patate
Calf of lamb marinated and stewed in red wine and spices
ラムすね肉の煮込み アムペッゾ風
Battuta di vitello arrotolata con rucola, pomodoro fresco e salsa al pesto genovese
Veal fillet paillard rolled with fresh tomato and rucola, basil pesto sauce
グリルした仔牛フィレ肉のロール フレッシュトマトとルコラ バジルペーストソース
Cartoccio di pesce e verdure alle erbe
Chef's fish and seasonal vegetables selection wrapped and backed, herbs flavor
アドリア風魚貝と季節野菜の紙包み焼き 香草風味
Il pesce del giorno secondo stagione
Our daily fish suggestion
本日の鮮魚 シェフのおすすめ調理法で
Grigliata mista di pesce e verdure al rosmarino
Today's mix grilled fish and vegetables
本日のいろいろな魚と野菜のグリル
( I piatti in questo menu sono preparazioni sia regionali che originali del nostro ristorante )
Some of the dishes in this menu are northern style preparations and some our originals
こちらのメニューの料理は北イタリア料理を基本にしてアレンジしたステファノのオリジナル料理です。
<< Home