Saturday, October 13, 2007

Lucanica casereccia in umido con fagioli
Home-made sausage sauteed with borlotti beans and fresh polenta
自家製ソーセージとボルロッテイ豆のソテー


Spiedino di pernice al forno alle erbe con radicchio rosso tardivo
Oven-baked partridge and lard kebab in white wine and herb sauce with radicchio rosso tardivo
山うずらとラルドの串焼きのロースト香草風味 ラディッキオロッソタルディーボ添え


Filetto di manzo giapponese ai porcini con fonduta tartufata
Japanese beef fillet sauteed with porcini mushrooms and truffle-flavored cheese fondue
和牛フィレのソテー ポルチーニソース トリュフ風味のチーズフォンデュソース


Rotolo di coniglio disossato arrosto in agrodolce con peperonata
Oven-baked boned rabbit roll, sweet & sour sauce, served with bell pepper stew
ウサギのロースト 甘酸っぱいソース パプリカ煮込み添え


Stinco d'agnello all'ampezzana con purea di patate
Calf of lamb marinated and stewed in red wine and spices
ラムすね肉の煮込み アムペッゾ風


Tagliata di cervo ai mirtilli e frutta secca con polenta fresca e scalogni caramellati
Venison fillet sauteed, blueberry and dry fruit sauce, served on fresh polenta with caramelized shallots
蝦夷鹿のソテー  ブルーベリーとドライフルーツソース フレッシュポレンタとエシャロット添え


Cartoccio di pesce e verdure alle erbe
Chef's fish and seasonal vegetables selection wrapped and backed, herbs flavor
アドリア風魚貝と季節野菜の紙包み焼き 香草風味


Il pesce del giorno secondo stagione
Our daily fish suggestion from the Tsukiji market
本日の鮮魚 シェフのおすすめ調理法で


Grigliata mista di pesce e verdure al rosmarino
Today's mix grilled fish and vegetables
本日のいろいろな魚と野菜のグリル